Damnjan, Todosijević, Urkom : Galerija suvremene umjetnosti, 27.5.-8.6.1975 (Galerija suvremene umjetnosti, 1975)
Sadržaj: plakat se sastoji od nalijepljenog bijelog papira ispod kojeg se nazire sadržaj plakata odnosno informacije o izložbi