Ivo Pogorelić, klavir : udruženi orkestar: Simfonijski orkestar RTB, Zagrebački simfoničari RTZ : 50 godina Simfonijskog orkestra RTB : Glazbeni doživljaji (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja ; Radio televizija Beograd, muzička produkcija, 1987)
Sadržaj: stilizirani portret Ive Pogorelića