Ciklus Petnaest doživljaja : Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Zagreb : 13. koncert u pretplati, 31.05.84 (Radio televizija Zagreb, 1984)
Sadržaj: linijskim spiralnim potezima prikazana grupa ljudi u zboru