Zagrebački simfoničari RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 15.12.88 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: prikaz žene u zelenoj odjeći čiji oblik podsjeća na list lopoča, u ruci drži glazbalo. Uokolo i iznad nje veliki vilin konjici.