Zagrebački simfoničari RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, 9.03.89 (Radio televizija Zagreb, Muzička proizvodnja, 1989)
Sadržaj: žena sjedi okrenuta leđima te na lijevom ramenu drži lubenicu. Iznad nje prikazana je velika kriška lubenice kojoj su namjesto koštica prikazani svirači.