Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski (Radio televizija Zagreb, Muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: cijelu pozadinu plakata zauzima klavirska tipkovnica ispred koje sjedi pijanist. Pokraj njega stoji muškarac u fraku te drži otvoreni kišobran