Zagrebački simfoničari RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 23.03.89 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1989)
Sadržaj: djevojčica u plavoj haljini sjedi ispod ljestvi koje su oblikovane tako da nalikuju tipkama klavira.