Ivo Pogorelić, klavir : Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1986)
Sadržaj: na dnu prikaza grad, iznad nebo i vijugav oblak dima.