Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 06.04.89 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1989)
Sadržaj: u središtu prikaza dva lika od kojih je jedan sa tijelom čovjeka a glavom lignje. Crveno tijelo posuto je bijelim točkama, s glazbalom u ruci pleše sa likom u obliku škampa. Pozadina se kao i glazbalo sastoji od koncentričnih, elipsastih oblika.