Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 3.12.87 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1987)
Sadržaj: pijanist za klavirom iz mašte čije su tipke u obliku gusjenice a tijelo klavira u obliku leptira.