Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1987)
Sadržaj: pijanist za klavirom oblika velikog crnog leptira. Ponovljeni umanjeni prikazi klavira ponavljaju se uokolo glavnog prizora.