Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1986)
Sadržaj: četiri žene u dugim haljama. Žena sasvim lijevo drži sviralo.