Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1986)
Sadržaj: većinu prikaza zauzima veliko crkveno zvono, ostatak prikaza ljudi koje proviruju kroz otvor iznad zvona. Čitav prikaz izveden je crno-bijelim prugama.