100 godina Obrtne škole [i] Škole primijenjene umjetnosti 1882-1982 : Retrospektivna izložba učeničkih radova (Muzej za umjetnost i obrt, 1982)
Sadržaj: stilizirani prikaz unutrašnjosti Muzeja za umjetnost i obrt unutar kojeg se nalazi veliki robot sastavljen od dijelova različitih mašina. Prostor i robot prikazani iz žablje perspektive.