Treći trienale hrvatskog kiparstva : Gliptoteka Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti, Zagreb, 12.6.-2.10.1988 (Gliptoteka JAZU, 1988)
Sadržaj: u prednjem planu prikaz kipara u poluprofilu za stalkom za modeliranje. Na površini uokolo sumarno prikazane ljudske glave