Triennale hrvatskog kiparstva : Gliptoteka hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Zagreb, 2.10.-2.12.1997. - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (Zagreb). Gliptoteka (Zagreb : Gliptoteka HAZU, 1997)
Sadržaj: pet velikih stupova sa bistom na vrhu. U prvom planu ljudi koji promatraju biste.
Keywords: Izložbe -- 1990.-2000.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1990.-2000.