Uzor-dijete Marcela Serdarušić : 25.VII.1923-13.VI.1935 - Jazvo, Bogoljuba (Ravnateljstvo Ženske realne gimnazije ss. milosrdnica, 1936)
Knjiga je posveta prerano preminuloj Marceli Serdarušić od strane njezinih profesora, prijatelja i rodbine.