Uzor-dijete Marcela Serdarušić : 25.VII.1923-13.VI.1935. - Jazvo, Bogoljuba (Zagreb : Ravnateljstvo Ženske realne gimnazije ss. milosrdnica, 1936)
Knjiga je posveta prerano preminuloj Marceli Serdarušić od strane njezinih profesora, prijatelja i rodbine.
Podatak o autoru iz HRB knj. 9 (23824).
Keywords: Serdarušić, Marcela -- Biografije; Djeca -- Religiozni život; Svetost -- Kršćanstvo