Crkva katolička i vjeroizpovijedanje iztočno u Boki Kotorskoj : (razsudba članka "Istorički pregled o pravoslavnoj crkvi u Boki Kotorskoj" od G. P. u Šematizmu pravoslav. eparhije Bokokotorske i Dubrov. za god. 1874) - Vulović, Srećko ([s. n.], 1875)
O članku episkopa Gerasima Petranovića.