Brodolom sv. Pavla na Mljetu u Adriji i nesmisao libela Ne Mljet već Malta pisao kanonik dr. Rudolf Vimer - Palunko, Vincencije (Leonova tiskara, 1915)
Odgovor na tekst Rudolfa Vimera "Ne Mljet već Malta", o tome gdje je sv. Pavao doživjeo brodolom.