Inscrizioni dei tempi romani, rinvenute nell'Istria - Kandler, Pietro ([Trieste] : [s. n.], 1855)
Rimski natpisi u Istri. Odnose se na tršćanski i pulski kolonijalni ager, na porečki kolonijalni i municipalni ager, na novigradski kolonijalni ager, na koparski municipalni ager, na utvrdu Roč. Navode se i natpisi u Liburniji - u Labinu, Plominu i na Rijeci.
Om. nasl.
Puno ime autora: Pietro Kandler.
Kazalo.
Keywords: Latinski natpisi -- Istra -- Antika; Epigrafički spomenici -- Istra -- Antika