Spomen knjiga u prigodi šesnaeste stogodišnjice Milanskog edikta koji se je slavio u Solinu-Spljetu dne 26-28. listopada MCMXIII - Bulić, Frane; Bervaldi, Josip; Ogrizović, Milan ([s. n.], 1913)
Proglas Odbora za proslavu Milanskog edikta, prvih 7 str.