[Kompozicija] - Jakubin, Marijan ([Zagreb], 1975)
Sadržaj: kompozicija četiri dugoljasta, plošna, okomito postavljena oblika. U središtu kompozicije razmak između oblika te udubljenja na njima sugeriraju oblik križa.
Signatura d.d. olovkom: JAKUBIN 75.
Naslov dao katalogizator
Keywords: ugljen; pasteli