Kazalište - Arbanas, Nevenka, grafičarka (1990)
Sadržaj: apstraktna kompozicija realizirana raznosmjernim potezima u smećkastim tonalitetima s kvadratnim poljem ispunjenim crveno-žućkasto-zelenkasto-plavosivim ornamentom, u lijevoj polovici prikaza.