Da razbistrimo! : zadnja poruka Odboru za obćinske izbore u Gornjem Primorju - Andrijašević, Petar ([s. n.], 1893)
Osvrt na brošuru "Prigovor Odbora za obćinske izbore u Gornjem Primorju" i na rad općinskog vijeća u Gradcu.