Fasti di Zara religioso-politico-civili : dall'anno 1184 av. Cr. sino all'anno 1888 dell'era volgare - Bianchi, Carlo Federico ([Zara : s.n.], 1888)
Povijest Zadra, crkvenih redova, politička i vojna povijest, povijest umjetnosti, povijest medicine.
Str. [I-II]: Prdgovor / Carlo Federico Bianchi
Keywords: Zadar -- Povijest