"Veleizdajnička" parnica : ništovna žaoba proti osudi kr. sudbenog stola u Zagrebu od 5. listopada 1909. podnio je za optužene Adama Pribićevića i drugove kr. stolu sedmorice, Hinko Hinković : povodom optužbe protiv Hinkovića radi zložina potvore i prestupka bunjenja u ime njegovih branitelja izdao Srgjan Budisavljević - Hinković, Hinko (izdavatelj, 1911)
O osudi protiv Adama Pribićevića, Valerijana Pribićevića, Petra Petrovića i Rade Malobabića.