[Figura muškarca] - Radauš, Vanja (1971)
Muškarac s pregačom stoji, prikazan je en face.
Desno dolje tušem: Radauš // 71
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Figure -- Muškarci -- Crteži -- Hrvatska; Muškarci -- Crteži -- Hrvatska; tuš