Aggiunte e correzioni di G. Lucio al "De regno Dalmatiae et Croatiae" - Kaer, Petar (s. n., 1910)
Autor uspoređuje dva izdanja Lučićeva "De regno Dalmatiae et Croatiae" - ono amsterdamsko iz 1666. i ono venecijansko iz 1673. Donosi i Lučićeve rukopisne bilješke iz primjerka amsterdamskog izdanja iz 1666., nađenog u knjižnici konventualaca u Šibeniku.