Aggiunte e correzioni di G. Lucio al "De regno Dalmatiae et Croatiae" - Kaer, Petar ([Šibenik : s. n.], 1910)
Autor uspoređuje dva izdanja Lučićeva "De regno Dalmatiae et Croatiae" - ono amsterdamsko iz 1666. i ono venecijansko iz 1673. Donosi i Lučićeve rukopisne bilješke iz primjerka amsterdamskog izdanja iz 1666., nađenog u knjižnici konventualaca u Šibeniku.
Om. nasl.
Izvorni oblik autorova imena : Petar Kaer
P. o. : "Rivista dalmatica" ; 5/1909, vol. 1, fasc. 2.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Lučić, Ivan; Dalmacija -- Povijest