Hiljadugodišnjica hrvatskoga kraljevstva (g. 925-1925.) - Perojević, Marko ([S. l.] : [s. n.], 1925)
O Hrvatskoj u vrijeme kralja Tomislava.
Sadrži i: Akta Splitskog sabora na lat. jeziku.
Om. nasl.
P. o.: Vjesnik za arheologiju i historiju dalmatinsku ; god. 47-48/1924-25.
Bibliografija izdanja prigodom tisućugodišnjice 925.-1925.: str. 1-2; i uz tekst.
Tekst na hrv. i na lat. jeziku.
Keywords: Tomislav, -- hrvatski kralj; Hrvatska -- Povijest -- 795.-925.