Rovinj katedrala - Pavelić, Riko (Rovinj, 1971)
Katedrala Sv. Eufemije u Rovinju sa zvonikom u pozadini. U podnožju grad.
Desno dolje flomasterom u boji: Rovinj katedrala // 1971. // Riko
Crtež je nalijepljen na papirnu podlogu.
Keywords: tuš; flomasteri