Memorie e documenti - Inchiostri, Ugo (s. n., 1889)
Sadrži primjedbe na neke dokumente o turniru u Zadru, nešto pisama Niccolòa Tommasea, osvrt zadarske općine na izbor dužda Alvisea Pisanija, izvatke jednog kodeksa o Trogiru iz 18. st. i dokumente o Zadru i ratovima s Turcima u 18. st.