Afera Talan : brigom Kaptola kbr. 27. u Zagrebu raširena je u hrvatskome narodu jedna od najstrašnijih laži poznate u našoj povijesti - Bublić, Dragan ([s. n.], 1927)
U povodu ubojstva Ljudevita Talana.