Motiv s praškog kolodvora - Gjurić, Milenko D. (Prag, 1918)
Sadržaj: grupa ljudi u dvorani kolodvora.
Signatura d. ispod otiska olovkom ćir.: M. D. Gjurić // Praha 918.; sredina ispod otiska suhi žig: Grafička zbirka Kr. sveučilišne knjižnice u Zagrebu; d.d. uz rub olovkom ćir.; Motiv s praškog kolodvora
M-II-24. - Zagreb : NSK, 2000. - 1 negativ : crno-bijelo; 35 mm
Keywords: bakropisi