Mob385 site o mobitelima. (Pula : E. Gambiraža, 2001)
Hrvatski portal o mobitelima i njihovim skrivenim mogućnostima te o uslugama hrvatskih GSM operatera.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl s naslovnice (opis građe dana: 07.3.2003. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.4.2019.).
Keywords: Mobilna telefonija