Mjuza.com prvi hrvatski mjuza sajt posvećen glazbi ([S. l.] : Jurman, 2001)
Web stranice o glazbi
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://free-zg.hinet.hr/mjuza
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 26.03.2003. ; zadnji opis prema verziji dana: 17.10.2007
Keywords: Popularna glazba