Segna - Keller, Georg, slikar (1617)
Sadržaj: u prvom planu i lijevo prema pozadini brodovi i čamci s prikazom borbe. Uz čamce otisnuti različiti tekstovi na talijanskom jeziku. Na litici iznad mora utvrda koja je istaknuta natpisom, kao i grad u pozadini lijevo.