Geografija.hr (Hrvatsko geografsko društvo, 2003)
Edukativni projekt Hrvatskog geografskog društva sa izabranim i stručno vrednovanim informacijama povezanim s geografskim temama i prostornim aspektima transformacije ekonomije i društva na pragu poslijeindustrijskog doba