Acta medico-historica Adriatica (Hrvatsko znanstveno društvo za povijest zdravstvene kulture = Croatian Scientific Society for the History of Medical Culture : Medicinski fakultet Sveučilišta u rijeci = Rijeka University School of Medicine : Adamić, 2003)
Mrežni časopis iz područja povijesti medicine i drugih znanstvenih disciplina, kao i kulturnog nasljeđa jadranske i srednjoeuropske regije u najširem smislu.