Lettera pastorale dell'arcivescovo di Zara ai fedeli della sua arcidiocesi per la s. Quaresima dell'anno 1914. - Pulišić, Vinko ([s. n.], 1914)
Korizmena propovijed zadarskog nadbiskupa god. 1914. O ispitu savjesti, pokajanju, čvrstoj odluci da se više ne griješi, ispovijedi, pokori.