Srce novosti - Sveučilišni računski centar (Zagreb) (Zagreb : Sveučilišni računski centar, 2003)
Mrežne stranice časopisa sveučilišnog računskog centra.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.srce.hr/novosti ; http://www.srce.unizg.hr/novosti-i-press/srce-novosti/.
Stv. nasl. s naslovnice.
Opis prema 2018,br.74 ; zadnji opis prema 2021,br.10 dana: 19.1.2006.
Keywords: Računalstvo -- Serijske publikacije