Zdravstveni izvještaj Dalmacije : za godine 1903., 1904. i 1905. - Gjivanović, Jakob (C. k. namjesništvo, 1908)
Pokrajinski odnošaji, Kretanje pučanstva, Uzroci smrti, Zdravstveno osoblje i zdravstvena služba, Zdravstvena služba u općinama, Humanitarni zavodi, Manjičavi i nahodi, Cijepljenje boginja, Sredstva za raskužbu, Malarija, Njega zdravlja.