Guida archeologica di Zara : con illustrazioni araldiche - Sabalich, Giuseppe ([Zadar : s. n.], 1897)
Arheološki vodič kroz Zadar.
Puno ime autora: Giuseppe Sabalich.
Bibliografija: str. [4] ; bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Arheološki nalazi -- Zadar -- Antika