WWW.hr : početna stranica Hrvatske (Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet : Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zavod za telekomunikacije, 1994)
WWW.hr je početno web sjedište Republike Hrvatske i službeni CARNetov katalog hrvatskih web stranica od 12. veljače 1994. godine