Aout 1992 : Hommage au peupl Croate - Nevjestić, Virgilije (1992)
Sadržaj: 31 otisak različitih dimenzija i oblika s prikazima vezanim uz stradanje Hrvata u Domovinskom ratu. Na nekim otiscima samo tekst