Ministarstvo znanosti i obrazovanja (Ministarstvo znanosti i obrazovanja, 2004)
Službene web-stranice ministarstva koje obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na sustav predškolskog odgoja, osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja u zemlji i inozemstvu, brine za razvoj visokoga obrazovanja kao poslove koji se odnose na razvitak znanstvene, tehnologijske i inovacijske djelatnosti.