Adam i Eva prvi puta mijenjaju boravište - Lončarić, Zvonimir, kipar (1984)
Sadržaj: kompozicija stiliziranih ljudskih likova. U donjem dijelu muškarac, žena i zmija. Iznad njih tri muška lika od kojih jedan drži u ruci dijete.