[Cvijeće] - Njerš, Ljerka ([Zagreb], 1990)
Sadržaj: unutar smeđeg okvira četiri crvena cvijeta
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: LjNjerš; d.l. ispod otiska olovkom: 1990. monoprint; d.s. ispod otiska: suhi žig
Naslov dao katalogizator
Keywords: monotipije