Dvor baruna Vranyczanya : Sveti Križ Zračetje - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1940)
Pogled na dvorac na uzvisini
Signatura d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić // 1940; l. ispod otiska olovkom: Dvor bar. Vranizanija. Sv. Križ-Začretje
Digitalna reprodukcija
Keywords: Dvorci; Sveti Križ Začretje; Bakropisi; vernis-mou